dimarts, 24 de juliol del 2007

Festagrama - Setmana del 24/07/07

Aquesta setmana, la del 24/07/07, us demanem que descobriu en el Festagrama 8 noms de carrers o places corresponents a la processoó del dia 30 d'agost. Evitarem la denominació de carrer, plaça, rambla... i també les paraules sant o santa en el cas que el nom complet les contingui; així per exemple, la Rambla de Sant Francesc seria, simplement, Francesc.

Les vostres respostes les haureu d'enviar a eldiadelgos[arroba]gmail.com i us recordem que per participar-hi no és imprescindible que descobriu totes les paraules amagades.


La cercavila acostuma a transcórrer sense presses i amb el desig que sigui oli en un llum. Els balls no esperen ser beneïts per una palma, a l’estil del bon Jesús, fill de Maria, però agrairan l’escalf on ballin, uns aplaudiments i un “molt bé nois!” que surti del cor. Entre el públic hi descobrirem un parell de Joans, que ja se sap, juntament amb Joseps i ases n’hi ha a totes les cases, i ens sorprendrà també trobar-hi alguna que altra parella despreocupada pel que té al davant, fent-se la cort; i és que per aquests últims no cal fer res, la Festa Major ja els ha enamorat.

Esperem, novament, les vostres respostes! Molta sort a tothom!