dimarts, 21 d’agost del 2007

Festagrama - Setmana del 21/08/07

Benvinguts a la penúltima setmana del dia del gos, 21/08/07, i al darrer festagrama de la temporada. En aquesta ocasió, i degut a la proximitat a l'inici de la Festa Major, amb el pregó del proper dimarts 28, us demanem fer un exercici de memòria i descobrir els 8 cognoms de pregoners vilafranquins que s'amaguen en el següent text.

Com sempre haureu d'enviar les vostres respostes a eldiadelgos[arroba]gmail.com i tingueu en compte que podeu participar-hi encara que no descobriu totes les paraules amagades.


No ha de ser fàcil fer un pregó! Escriguis un text curt o llarg, facis un espectacle o et limitis a recitar el diccionari, bastarà en no dir allò que es vol sentir perquè periodistes i mestres, manyans i oficinistes t'ho tirin en cara.

Si enguany ets pregoner i no te'n surts, vet aquí un parell adequat de consells per fer-ne via: el text que sigui fresc i original, no s'hi val fer un rebullit de frases d'altres anys, tampoc et miris excessivament al mirall, es cosa de vanitosos, i no et deixis convèncer per ningú, tindre fe, casar-te amb tu mateix, és essencial.

Ah! I si tens un àngel que et guardi, et farà servei; cuida'l!

Esperem, novament, les vostres respostes! Molta sort a tothom!